facebook-image

Contact

Belangrijke melding‼: bij deze willen we jullie graag informeren over een hele belangrijke update namelijk dat MusthavesForReal.com recentelijk is overgenomen door TheMusthaves.nl
TheMusthaves.nl is de grootste Musthaves webshop van de Benelux, met dagelijks de nieuwste Musthaves en de laatste trends van dit moment. Dé Musthaves shop voor iedere Fashionista!


Dit betekent dat MusthavesForReal.com niet meer verder zal gaan en onze collecties uitsluitend nog verkocht zullen worden via TheMusthaves.nl

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de afgelopen jaren in het vertrouwen in ons en al jullie orders! Nogmaals, ontzettend bedankt hiervoor!

 

Een vraag over jouw bestelling, een uitverkocht artikel of iets anders? De kans is groot dat het antwoord tussen onze meest gestelde vragen staat.

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, stuur een e-mail naar klantenservice@themusthaves.nl of neem contact met ons op via Facebook Messenger. (Facebookpagina van The Musthaves).

Wij streven ernaar om je vraag op werkdagen binnen 48 uur te beantwoorden (van ma. t/m vr.) tussen 08:30 en 17:30 uur.
Heb je een vraag over jouw bestelling? Vergeet dan niet jouw ordernummer ook toe te sturen voor een nog snellere afhandeling!

Samenwerkingen, persaanvragen en/of sollicitaties kunnen gemaild worden naar info@themusthaves.nl

Jouw pakketje retour sturen? 
Dit kan heel gemakkelijk via onze retourpagina >> klik hier <<