facebook-image

Retouren & Ruilen

Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je shopt bij Musthaves For Real. Mocht een artikel onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen of is de maat niet goed? Dan is retourneren of ruilen geen enkel probleem! Voor vragen kun je contact met ons opnemen via klantenservice@musthavesforreal.com.

RETOURNEREN?


► Vul het retourformulier in dat bij jouw pakketje zat en stuur deze mee met jouw retourartikel(en)

► Stuur je pakketje (op eigen kosten) naar: Musthaves For Real, Zeelandhaven 8, 3433 PL Nieuwegein
 

► Wij dienen de retourzending binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben. LET OP: Vergeet het retourformulier (achterzijde pakbon) niet bij je retour te voegen! Wij adviseren je altijd een zending met Track en Trace te versturen.

RUILEN?


Wij doen ons best om de maten zo duidelijk mogelijk weer te geven bij onze items. Indien je toch een maatje groter of kleiner wilt hebben is dit natuurlijk geen enkel probleem!

► Vul het retourformulier in dat bij jouw pakketje zat en stuur deze mee met jouw retourartikel(en). Vermeld hierop de gewenste maat/

► Stuur je (op eigen kosten) pakketje naar: Musthaves For Real, Zeelandhaven 8, 3433 PL Nieuwegein

 Zodra wij jouw pakketje ontvangen hebben krijg je een berichtje van ons, vervolgens zullen wij kosteloos de gewenste Musthave (zoals jij hebt aangegeven in jouw retouraanmelding) naar jou terugsturen.

► Wij dienen de retourzending binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben. LET OP: Vergeet het retourformulier (achterzijde pakbon) niet bij je retour te voegen! Wij adviseren je altijd een zending met Track en Trace te versturen.


VOORWAARDEN EN CREDITNOTA

Als wij jouw retour hebben ontvangen dan sturen we jou een email ter bevestiging. We zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op het door jou voor de betaling gebruikte rekeningnummer, creditcard- of PayPal account. Retourvoorwaarden: - Het artikel is voorzien van ons label en is onbeschadigd en niet gedragen/gewassen; - Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour; - De kosten van retourzending zijn voor de afzender. - Wanneer schoenen retour gezonden worden, dienen deze inclusief de schoenendoos in een andere doos verpakt te worden. Gebruik dus niet de schoenendoos als verpakkingsmateriaal voor de verzending! ► Voordat je een bestelling definitief maakt, kun je de algemene voorwaarden nog eens rustig doorlezen.

Retouradres: Musthaves For Real Zeelandhaven 8, 3433 PL Nieuwegein Retourformulier kwijt? Dan kun je deze hier opnieuw downloaden.